Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5351
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5351
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Składniki
mąkę wsypać do miski zrobić dołek wlać oliwę dodać pokruszone drożdże wlać wodę lub mleko oraz sól i przyprawę zarobić ciasto wyrabiać do 10 min.
odstawić do wyrośnięcia na 15 min
cebulę pokroić w piórka przesmażyć,zdjąć z patelni na pozostałym tłuszczu przesmażyć pieczarki,następnie wędlinę.
wyrośnięte ciasto przekładamy do foremki wyrównujemy smarujemy keczupem i posypujemy przyprawą,kładziemy pieczarki,salami i wędlinę,pomidor,cebulę,część sera,kukurydzę,pozostały ser i posypujemy przyprawą
pieczemy w nagrzanym piekarniku 25 min.w temp.180*C.