Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci z Bieszczad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5864
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5864
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Składniki
Wykonanie: Wymieszać wszystkie składniki, wyrobić ciasto, rozwałkować i przenieść do formy posmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką. Kukurydzę osączyć, kiełbasę pokroić w plasterki, paprykę oczyścić z nasion i również pokroić. Posmarować ciasto ketchupem i wyłożyć przygotowane składniki. Całość obłożyć plastrami sera. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 35 minut. Nadzienie możemy sobie zrobić dowolne według uznania.