Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci z Bieszczad.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25730
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1322
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25730
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1322
Składniki
Wykonanie: Wymieszać wszystkie składniki, wyrobić ciasto, rozwałkować i przenieść do formy posmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką. Kukurydzę osączyć, kiełbasę pokroić w plasterki, paprykę oczyścić z nasion i również pokroić. Posmarować ciasto ketchupem i wyłożyć przygotowane składniki. Całość obłożyć plastrami sera. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 35 minut. Nadzienie możemy sobie zrobić dowolne według uznania.