Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i banalne w przygotowaniu przekąski lub pomysł na ciepłe śniadanie i kolację.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 810
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 54
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9191
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 810
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 54
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9191
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty.
Jeden pomidor obrać ze skórki, zmiksować, dodając cebulę suszoną, czosnek granulowany, sól i pieprz.
Pomidor pokroić w półplasterki, parówki w plasterki, szynkę również w małe plasterki, pora w krążki, papryczkę chili w maleńkie kawałeczki.
Sosem pomidorowym posmarować kwadraty ciasta, na tym poukładać pozostałe składniki. Oczywiście mogą być według uznania jedzących. :) Całość posypać oregano.
Piec ok. 20 minut w temp. 180-200 stopni.
Podawać solo lub z ketchupem. Smacznego!