Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli radosne wspomnienie jesiennych dań bogatych w grzyby
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424674
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10601
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336901
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4683
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424674
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10601
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336901
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4683
Składniki
Grzyby i posiekaną cebulę ( w kostkę) opruszyć solą i usmażyć na maśle na złoto- wystudzić.
Jaja, makę, śmietanę, proszek do pieczenia zmiksować dodając tyle wody aby uzyskać konsystencję bardzo gęstej kwaśnej śmietany- dodać grzyby z cebulą i doprawić.
Smażyć małe porcje ciasta na oleju z obu stron , po odwróceniu na drugą stronę posypać upieczoną stronę oscypkiem i zapiec pod przykryciem.
Idelana przystawka dla grzybojadów i nie tylko.