Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 95
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15380
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 95
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15380
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Składniki
Cukinia 2 szt zetrzeć na dużych oczkach i odcisnąć z nadmiaru wody,cebula 1 szt w kostkę,papryka czerwona 1szt w kostkę,pieczarki 10 dag w kostkę przesmażyć,ser 10 dag zetrzeć na dużych oczkach. Dodać 2 jajka,5 łyżek mąki,2 łyżki bułki tartej. Przyprawić solą,chili,czosnkiem granulowanym,kolendrą,oregano,natka pietruszki,imbir. Wszystko wymieszać dokładnie i smażyć z obu stron na złoty kolor. Można podać z sosem czosnkowym. Smacznego :)