Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Składniki
Cukinia 2 szt zetrzeć na dużych oczkach i odcisnąć z nadmiaru wody,cebula 1 szt w kostkę,papryka czerwona 1szt w kostkę,pieczarki 10 dag w kostkę przesmażyć,ser 10 dag zetrzeć na dużych oczkach. Dodać 2 jajka,5 łyżek mąki,2 łyżki bułki tartej. Przyprawić solą,chili,czosnkiem granulowanym,kolendrą,oregano,natka pietruszki,imbir. Wszystko wymieszać dokładnie i smażyć z obu stron na złoty kolor. Można podać z sosem czosnkowym. Smacznego :)