Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało nam trochę produktów z przygotowania zupy, a że nic się u nas nie marnuje, to stworzyliśmy te oto placki. Ser kozi jest niesamowity, jego smak uwypukla musztarda figowa. Całość robi niesamowite wrażenie smakowe.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8696
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7314
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5004
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328000
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8696
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7314
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5004
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328000
Składniki
Dynię obieramy. Cebulę, miąższ dyni, ser, filet ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Do masy wbijamy jajko, dodajemy mąkę, musztardę, mieszamy (masa ma być gęsta). Do smaku doprawiamy czarnym pieprzem. Ciasto nabieramy łyżką i smażymy na rozgrzanej oliwie, z obu stron na rumiano.