Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało nam trochę produktów z przygotowania zupy, a że nic się u nas nie marnuje, to stworzyliśmy te oto placki. Ser kozi jest niesamowity, jego smak uwypukla musztarda figowa. Całość robi niesamowite wrażenie smakowe.
Jak drobne wypieki oprócz pierniczków przygotowujecie na święta? Jeśli nie ma...
Odsłon: 61
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 51
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 553
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15203
Jak drobne wypieki oprócz pierniczków przygotowujecie na święta? Jeśli nie ma...
Odsłon: 61
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 51
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 553
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15203
Składniki
Dynię obieramy. Cebulę, miąższ dyni, ser, filet ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Do masy wbijamy jajko, dodajemy mąkę, musztardę, mieszamy (masa ma być gęsta). Do smaku doprawiamy czarnym pieprzem. Ciasto nabieramy łyżką i smażymy na rozgrzanej oliwie, z obu stron na rumiano.