Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja, która sprawdzi się zarówno jako deser, jak i słodka przekąska :)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Jaja zmiksować z brązowym cukrem na pulchną masę. Następnie dodać ser i ponownie wszystko zmiksować. Następnie, stale miksując, dodawać na przemian mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i mleko.
Smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor z obu stron w niewielkiej ilości tłuszczu.
Podawać np. z konfiturą wiśniową lub innym ulubionym sosem. Smacznego!