Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja, która sprawdzi się zarówno jako deser, jak i słodka przekąska :)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 62
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 211
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 62
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 211
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Składniki
Jaja zmiksować z brązowym cukrem na pulchną masę. Następnie dodać ser i ponownie wszystko zmiksować. Następnie, stale miksując, dodawać na przemian mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i mleko.
Smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor z obu stron w niewielkiej ilości tłuszczu.
Podawać np. z konfiturą wiśniową lub innym ulubionym sosem. Smacznego!