Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od sąsiadki, placki trafiły w gusta smakowe wszystkim domownikom.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1111
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 171
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1111
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 171
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę, słoninę, natkę pietruszki i szczypiorek siekamy na drobno. Z jajek, wody, mąki robimy ciasto naleśnikowe (może być trochę bardziej gęste) . Następnie ciasto łączymy z posiekanymi produktami, przyprawiamy do smaku. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.