Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie- dobre smaki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Wykonanie: Ugotowane ziemniaki utrzeć z ciepłym mlekiem, następnie połączyć z zmiażdżonym czosnkiem. Dodać starte ziemniaki, startą dynię (w razie potrzeby odlać nadmiar soku), wsypać bułkę tartą, przyprawić do smaku, wbić jajko i starannie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju chrupiące placuszki i podawać np. ze śmietaną lub sezonową surówką.