Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne, chrupiace placki ziemniaczane z dodatkiem pieczarek. :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10613
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6128
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12992
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10613
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6128
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12992
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Składniki
Ziemniaki trzemy na pulpę, pieczarki trzemy na wiórki, wbijamy 4 jajka, dodajemy startą cebulę, przyprawy i podczas mieszania dodajemy mąkę.
Smażymy na gorącej patelni, na oleju.
Smacznego :)