Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z twarogiem smakują wybornie.
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 961
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 961
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce razem z cebulą. Dodać mąkę, bułkę tartą, jajka, twaróg, sodę oczyszczoną, przyprawy do smaku i starannie wyrobić masę. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście. Podawać z kwaśną śmietaną lub z ketchupem.