Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z twarogiem smakują wybornie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1236
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 243
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4330
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1236
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 243
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4330
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce razem z cebulą. Dodać mąkę, bułkę tartą, jajka, twaróg, sodę oczyszczoną, przyprawy do smaku i starannie wyrobić masę. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście. Podawać z kwaśną śmietaną lub z ketchupem.