Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste w wykonaniu placuszki owsiane.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8406
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8406
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
Wykonanie: Twaróg dokładnie rozgnieść widelcem, wbić jajka roztrzepane z solą i sodą oczyszczoną, dodać mąkę i płatki owsiane. Wszystko dokładnie wymieszać, przyprawić pieprzem do smaku, smażyć małe placuszki na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Podawać z kwaśną śmietaną lub domową konfitura ze swojej spiżarni. SMACZNEGO.