Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobienie wytrawnych babeczek z pieczarkami jest równie proste co ich zjedzenie. Będą doskonałą przekąską na imprezy, a także ciekawym pomysłem na śniadanie lub kolację na ciepło.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22755
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15130
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4849
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45414
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22755
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15130
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4849
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45414
Składniki
Składniki suche (mąkę, sól, proszek do pieczenia) wymieszaj. Osobno zmiksuj delikatnie składniki mokre tj. olej, jajka, mleko.
Pieczarki pokrój w plastry, a cebulę w kostkę. Składniki podsmaż na łyżce masła.
Do dużej miski dodaj wymieszane składniki suche i wymieszane składniki mokre. Dodaj starty ser, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy.
Włóż do foremek na muffinki, np. silikonowych. Piecz ok. 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni Celsjusza.