Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pysznymi dodatkami.
trzepaczka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16321
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5218
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16321
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5218
Składniki
Jak zwykle po weekendowym obiedzie zostaje sporo dobra do wykorzystania. Składniki wystarczy wymieszać, doprawić, Farsz nałożyć do naleśników i je zasmażyć. Ciasto na naleśniki wyrobione malakserem z końcówką- trzepaczka, będzie świetnie napowietrzone, a nalaeśniki będą leciutkie.
Smacznego :)