Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pysznymi dodatkami.
trzepaczka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Składniki
Jak zwykle po weekendowym obiedzie zostaje sporo dobra do wykorzystania. Składniki wystarczy wymieszać, doprawić, Farsz nałożyć do naleśników i je zasmażyć. Ciasto na naleśniki wyrobione malakserem z końcówką- trzepaczka, będzie świetnie napowietrzone, a nalaeśniki będą leciutkie.
Smacznego :)