Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pysznymi dodatkami.
trzepaczka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Składniki
Jak zwykle po weekendowym obiedzie zostaje sporo dobra do wykorzystania. Składniki wystarczy wymieszać, doprawić, Farsz nałożyć do naleśników i je zasmażyć. Ciasto na naleśniki wyrobione malakserem z końcówką- trzepaczka, będzie świetnie napowietrzone, a nalaeśniki będą leciutkie.
Smacznego :)