Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką polędwice od kilku lat robi moja siostra.Jest smaczna,
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7154
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7154
Składniki
schab umyć,i osuszyć,obsypać cukrem,włożyc do blaszki keksowki,przykryc folią i wstawic do lodówki
nastepnego dnia wyjąc schab,opłukać ,osuszyć ,posypać solą,lekko natrzec ,i tak jak poprzednio włożyc do lodówki
trzeciego dnia wyjąc schab opłukać ,osuszyc,natrzec majerankiem ,czosnkiem, pieprzem i do lodówki
nastepnego dnia wyjąć schab zawinąć w gazę,osznurowac i powiesic w przewiewnym miejscu na kilka dni,tak przygotowana polędwica doskonale smakuje z pieczywem posmarowanym masłem