Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką polędwice od kilku lat robi moja siostra.Jest smaczna,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Składniki
schab umyć,i osuszyć,obsypać cukrem,włożyc do blaszki keksowki,przykryc folią i wstawic do lodówki
nastepnego dnia wyjąc schab,opłukać ,osuszyć ,posypać solą,lekko natrzec ,i tak jak poprzednio włożyc do lodówki
trzeciego dnia wyjąc schab opłukać ,osuszyc,natrzec majerankiem ,czosnkiem, pieprzem i do lodówki
nastepnego dnia wyjąć schab zawinąć w gazę,osznurowac i powiesic w przewiewnym miejscu na kilka dni,tak przygotowana polędwica doskonale smakuje z pieczywem posmarowanym masłem