Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny sposób na polędwicę. Idealnie sprawdzą się jako przekąska na różne uroczystości i imprezy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 192
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2302
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 192
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2302
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
Mięso umyj i wysusz papierowym ręcznikiem. Pokrój w 1,5 cm plastry. Lekko rozbij dłonią. Natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Z każdej soli posyp solą i pieprzem. Krótko przesmaż na mieszance oleju i masła. Wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Przykryj pokrojonymi w plastry pieczarkami. Posyp z wierzchu serem. Natkę pietruszki drobno posiekaj. Posyp z wierzchu każdy plaster mięsa. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 20 minut. Podawaj na ciepło.