Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1360
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5881
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18572
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1360
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5881
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18572
Składniki
Cebule i rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę. Oliwki kroimy w talarki. Koperek drobno siekamy. Wszystko łączymy z serem feta i 2 łyżkami śmietany. Doprawiamy pieprzem. Pomidory umyć, osuszyć i odkroić czubki. Delikatnie, tak aby nie uszkodzić ścianek wydrążyć miąższ ,odwrócić aby osączyć z soku. Pomidory napełnić twarożkiem, przykryć odkrojonymi czubkami