Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21819
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 334
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 447
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21819
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 334
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 447
Składniki
Cebule i rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę. Oliwki kroimy w talarki. Koperek drobno siekamy. Wszystko łączymy z serem feta i 2 łyżkami śmietany. Doprawiamy pieprzem. Pomidory umyć, osuszyć i odkroić czubki. Delikatnie, tak aby nie uszkodzić ścianek wydrążyć miąższ ,odwrócić aby osączyć z soku. Pomidory napełnić twarożkiem, przykryć odkrojonymi czubkami