Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2266
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2266
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Składniki
Cebule i rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę. Oliwki kroimy w talarki. Koperek drobno siekamy. Wszystko łączymy z serem feta i 2 łyżkami śmietany. Doprawiamy pieprzem. Pomidory umyć, osuszyć i odkroić czubki. Delikatnie, tak aby nie uszkodzić ścianek wydrążyć miąższ ,odwrócić aby osączyć z soku. Pomidory napełnić twarożkiem, przykryć odkrojonymi czubkami