Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwsze ale na pewno nie ostatnie w sezonie pomidory pod pierzynką.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7600
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2681
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7600
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2681
Składniki
Czosnek drobno kroimy i ucieramy na desce z solą. Soli dodajemy tylko tyle ile zabierze czosnek. Z pomidorów usuwamy gniazda i kroimy w poprzek na pół. Połówki pomidorów smarujemy cienką warstwą pasty czosnkowej. Obficie posypujemy startym na grubych oczkach żółtym serem i polewamy sosem powstałym z wymieszanego jogurtu z majonezem. Jogurt możecie zastąpić śmietaną.