Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2305
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4395
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1328
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 312
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2305
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4395
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1328
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 312
Składniki
Pomidory umyć,ściąć piętki od strony szypułki,wydrążyć,lekko wewnątrz posolić i posypać pieprzem.
W płaskim rondelku rozgrzać olej z roztartym ząbkiem czosnku.
Do każdego pomidora wbić jajko,tak aby nie uszkodzić żółtek,posolić,posypać resztą czosnku i pieprzem.
Ustawić pomidory w rondlu z rozgrzanym tłuszczem i wstawić bez przykrycia do mocno rozgrzanego piekarnika.
Piec tak,by białka dobrze się ścięły.
Przed podaniem posypać natką z pietruszki.