Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomidory z sosem to szybka i prosta przekąska
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 213
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 180
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1363
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 448
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 213
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 180
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1363
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 448
Składniki
1. Majonez i jogurt mieszamy w miseczce dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę przyprawiamy ziołami, sola i pieprzem do smaku. 2. Pomidory myjemy, małym nożykiem wydrążamy gniazda, kroimy w grubsze plasterki i układamy na talerzyku ( z podanych składników wyszło mi 3 małe talerzyki) 3. Ser żółty ścieramy na tarce (cienkie oczka) a rzodkiewkę na grubych oczkach, cebulę kroimy w cienkie piórka. 4. Ułożone pomidory polewamy sosem czosnkowym, posypujemy startym serem żółtym następnie dajemy piórka cebuli i na to startą rzodkiewkę. I tak powstaje nam pyszna i prosta w przygotowaniu przekąsa.