Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory z sosem czosnkowym i żółtym serem to błyskawiczna przekąska idealna na kolację, świetnie sprawidzi się jako dodatek do dań z grilla lub przystawkę na imprezę.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 135
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 262
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 786
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 437
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 604
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 135
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 262
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 786
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 437
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 604
Składniki
Do miseczki przekładamy jogurt dodajemy majonez oraz przeciśnięty przez praskę czosnek, wszystko doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy.
Umyte pomidory kroimy w ósemki. Opłukaną i osuszoną natkę pietruszki drobno siekamy. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Pokrojone pomidory układamy na dużym, płaskim talerzu, polewamy sosem czosnkowym, posypujemy żółtym serem oraz posiekaną natką pietruszki i od razu podajemy.