Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory z sosem czosnkowym i żółtym serem to błyskawiczna przekąska idealna na kolację, świetnie sprawidzi się jako dodatek do dań z grilla lub przystawkę na imprezę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7767
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 568
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7767
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 568
Składniki
Do miseczki przekładamy jogurt dodajemy majonez oraz przeciśnięty przez praskę czosnek, wszystko doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy.
Umyte pomidory kroimy w ósemki. Opłukaną i osuszoną natkę pietruszki drobno siekamy. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Pokrojone pomidory układamy na dużym, płaskim talerzu, polewamy sosem czosnkowym, posypujemy żółtym serem oraz posiekaną natką pietruszki i od razu podajemy.