Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory z sosem czosnkowym i żółtym serem to błyskawiczna przekąska idealna na kolację, świetnie sprawidzi się jako dodatek do dań z grilla lub przystawkę na imprezę.
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 72
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 486
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1394
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1874
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 72
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 486
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1394
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1874
Składniki
Do miseczki przekładamy jogurt dodajemy majonez oraz przeciśnięty przez praskę czosnek, wszystko doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy.
Umyte pomidory kroimy w ósemki. Opłukaną i osuszoną natkę pietruszki drobno siekamy. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Pokrojone pomidory układamy na dużym, płaskim talerzu, polewamy sosem czosnkowym, posypujemy żółtym serem oraz posiekaną natką pietruszki i od razu podajemy.