Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio wpadłam na dość ciekawy pomysł, a gdyby tak parówki obtoczyć w jajku i bułce tartej, a następnie usmażyć... ? :) No muszę wam powiedzieć, że wyjdzie wtedy dość ciekawa przekąska, dobra z każdym sosem, na pewno zasmakuję również dzieciakom. Polecam ! :)
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 65
Smaki Grecji!
Odsłon: 59
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 203
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 65
Smaki Grecji!
Odsłon: 59
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 203
Składniki
Jajko roztrzepać, wymieszać z przyprawami. Parówkę maczać z jajku, następnie w bułce tarte, czynność powtórzyć. Parówkę smażyć na rozgrzanym oleju do zarumienienia. Podawać z ulubionym sosem. Smacznego! :)