Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio wpadłam na dość ciekawy pomysł, a gdyby tak parówki obtoczyć w jajku i bułce tartej, a następnie usmażyć... ? :) No muszę wam powiedzieć, że wyjdzie wtedy dość ciekawa przekąska, dobra z każdym sosem, na pewno zasmakuję również dzieciakom. Polecam ! :)
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 62
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 782
Dziś do pracy.
Odsłon: 281
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1730
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 62
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 782
Dziś do pracy.
Odsłon: 281
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1730
Składniki
Jajko roztrzepać, wymieszać z przyprawami. Parówkę maczać z jajku, następnie w bułce tarte, czynność powtórzyć. Parówkę smażyć na rozgrzanym oleju do zarumienienia. Podawać z ulubionym sosem. Smacznego! :)