Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio wpadłam na dość ciekawy pomysł, a gdyby tak parówki obtoczyć w jajku i bułce tartej, a następnie usmażyć... ? :) No muszę wam powiedzieć, że wyjdzie wtedy dość ciekawa przekąska, dobra z każdym sosem, na pewno zasmakuję również dzieciakom. Polecam ! :)
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 231
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 231
Składniki
Jajko roztrzepać, wymieszać z przyprawami. Parówkę maczać z jajku, następnie w bułce tarte, czynność powtórzyć. Parówkę smażyć na rozgrzanym oleju do zarumienienia. Podawać z ulubionym sosem. Smacznego! :)