Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio wpadłam na dość ciekawy pomysł, a gdyby tak parówki obtoczyć w jajku i bułce tartej, a następnie usmażyć... ? :) No muszę wam powiedzieć, że wyjdzie wtedy dość ciekawa przekąska, dobra z każdym sosem, na pewno zasmakuję również dzieciakom. Polecam ! :)
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10328
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 988
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10328
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 988
Składniki
Jajko roztrzepać, wymieszać z przyprawami. Parówkę maczać z jajku, następnie w bułce tarte, czynność powtórzyć. Parówkę smażyć na rozgrzanym oleju do zarumienienia. Podawać z ulubionym sosem. Smacznego! :)