Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 320 kcal
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 94
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 249
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 94
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 249
Składniki
Grzyby oczyścić z piasku i ściółki leśnej. Umyć i pokroić w plasterki. Pomidory sparzyć, oblać zimną wodą, a następnie zdjąć z nich skórkę. Miąższ pomidorów pokroić w drobną kostkę. Cebulki umyć, obrać, pokroić w drobną kostkę. Na dużą patelnię lub do dużego garnka wlać oliwę, lekko podgrzać. Wrzucić cebulkę, podsmażać kilka minut. Następnie dodać grzyby i dusić około 15 minut. Przyprawić, dodać masło, pokrojonego pomidora. Dusić jeszcze około 10 minut. Na koniec posypać potrawę drobno posiekaną natką pietruszki. Podawać w miseczkach. Do grzybów można podać grzanki zapiekane z masłem czosnkowym lub z żółtym serem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grillowane mini kebaby
Przekąski
Szparagi z serem i boczkiem
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Grillowane mini kebaby
Proste i szybkie w przygotowaniu, idealna propozycja na grilla.
Odsłon: 43
Szparagi z serem i boczkiem
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 178