Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne i tanie danie.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 22
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 271
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 49
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 22
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 271
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 49
Składniki
Wykonanie: Serduszka umyć, oczyścić z błonek, włożyć do osolonej wrzącej wody, z dodatkiem listka laurowego i czosnku. Gotować na wolnym ogniu i w połowie gotowania , włożyć umyte, pokrojone warzywa. Miękkie serca wyjąć z wywaru, pokroić w plasterki , włożyć z powrotem do wywaru, przyprawić pieprzem do smaku i zaciągnąć śmietanką. Dusić pod przykryciem przez chwilę, posypać natką pietruszki potrawkę podawać z młodymi ziemniakami lub kaszą.