Do góry

Przekąski Przepis na:

Potrawka z serduszek drobiowych

Potrawka z serduszek drobiowych

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18514

Dodano:

Odsłon: 1764

Super smaczne i tanie danie.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Potrawka z serduszek drobiowych

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Serduszka umyć, oczyścić z błonek, włożyć do osolonej wrzącej wody, z dodatkiem listka laurowego i czosnku. Gotować na wolnym ogniu i w połowie gotowania , włożyć umyte, pokrojone warzywa. Miękkie serca wyjąć z wywaru, pokroić w plasterki , włożyć z powrotem do wywaru, przyprawić pieprzem do smaku i zaciągnąć śmietanką. Dusić pod przykryciem przez chwilę, posypać natką pietruszki potrawkę podawać z młodymi ziemniakami lub kaszą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń