Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne i tanie danie.
Wykonanie:
Serduszka umyć, oczyścić z błonek, włożyć do osolonej wrzącej wody, z dodatkiem listka laurowego i czosnku. Gotować na wolnym ogniu i w połowie gotowania , włożyć umyte, pokrojone warzywa. Miękkie serca wyjąć z wywaru, pokroić w plasterki , włożyć z powrotem do wywaru, przyprawić pieprzem do smaku i zaciągnąć śmietanką. Dusić pod przykryciem przez chwilę, posypać natką pietruszki potrawkę podawać z młodymi ziemniakami lub kaszą.
Bardzo proste ciasto, które nadaje się do pieczenia rogalików, ciastek, paszt...
Odsłon: 57753
Piękna i efektowna dekoracja na tort, która sprawdzi się na każdą okazję.
Odsłon: 7760
Domowa kruszonka jak ją robię zapraszam
Odsłon: 139
Carpaccio to tradycyjna, włoska przystawka. Tradycyjnie jest wykonana z surow...
Odsłon: 41
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 56
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 66
Bardzo smaczna, soczysta kiełbasa wieprzowa chuda, podpiekana. Kiełbasa wędzo...
Odsłon: 87
Carpaccio to tradycyjna, włoska przystawka. Tradycyjnie jest wykonana z surow...
Odsłon: 41
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 56
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 66
Bardzo smaczna, soczysta kiełbasa wieprzowa chuda, podpiekana. Kiełbasa wędzo...
Odsłon: 87
Składniki
Wykonanie: Serduszka umyć, oczyścić z błonek, włożyć do osolonej wrzącej wody, z dodatkiem listka laurowego i czosnku. Gotować na wolnym ogniu i w połowie gotowania , włożyć umyte, pokrojone warzywa. Miękkie serca wyjąć z wywaru, pokroić w plasterki , włożyć z powrotem do wywaru, przyprawić pieprzem do smaku i zaciągnąć śmietanką. Dusić pod przykryciem przez chwilę, posypać natką pietruszki potrawkę podawać z młodymi ziemniakami lub kaszą.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szaszłyki z wątróbek drobiowych z indyka
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Ciasto pierogowe z blachy według Ewy Wachowicz
Przekąski
Krążki cukinii w serowej panierce
Szaszłyki z wątróbek drobiowych z indyka
Moje szaszłyki nieco inne , nie z kiełbasą nie z mięsem lecz z wątróbką drobi...
Odsłon: 13
Carpaccio z buraka
Carpaccio to tradycyjna, włoska przystawka. Tradycyjnie jest wykonana z surow...
Odsłon: 41