Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów czy tortilli.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 67
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1190
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 188
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 67
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1190
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 188
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Z makreli usuń skórę i ości , następnie jajka, ser i makrele zgnieść widelcem na gładko.
Dodaj drobno pokrojoną cebulę i szczypiorek. Dodaj łyżeczkę musztardy oraz według uznania majonez i śmietanę. Całość dokładnie wymieszaj.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ulubionym pieczywem.