Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów czy tortilli.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2516
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1587
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2516
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1587
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Z makreli usuń skórę i ości , następnie jajka, ser i makrele zgnieść widelcem na gładko.
Dodaj drobno pokrojoną cebulę i szczypiorek. Dodaj łyżeczkę musztardy oraz według uznania majonez i śmietanę. Całość dokładnie wymieszaj.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ulubionym pieczywem.