Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów czy tortilli.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 313
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2262
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2981
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 653
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 313
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2262
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2981
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 653
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Z makreli usuń skórę i ości , następnie jajka, ser i makrele zgnieść widelcem na gładko.
Dodaj drobno pokrojoną cebulę i szczypiorek. Dodaj łyżeczkę musztardy oraz według uznania majonez i śmietanę. Całość dokładnie wymieszaj.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ulubionym pieczywem.