Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna - krucha, chrupiąca i lekka jak piórko. Do wykonania tych prażynek potrzebny jest tylko olej rzepakowy, papier ryżowy oraz szczypta ulubionych przypraw.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14439
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14439
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Składniki
Papier ryżowy tniemy na mniejsze kawałki za pomocą nożyczek. Kawałki papieru ryżowego smażymy przez kilka sekund na rozgrzanym oleju. Usmażone prażynki odsączamy na papierowych ręcznikach. Posypujemy przyprawami i gotowe