Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna - krucha, chrupiąca i lekka jak piórko. Do wykonania tych prażynek potrzebny jest tylko olej rzepakowy, papier ryżowy oraz szczypta ulubionych przypraw.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13940
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1607
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15674
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6368
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13940
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1607
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15674
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6368
Składniki
Papier ryżowy tniemy na mniejsze kawałki za pomocą nożyczek. Kawałki papieru ryżowego smażymy przez kilka sekund na rozgrzanym oleju. Usmażone prażynki odsączamy na papierowych ręcznikach. Posypujemy przyprawami i gotowe