Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna - krucha, chrupiąca i lekka jak piórko. Do wykonania tych prażynek potrzebny jest tylko olej rzepakowy, papier ryżowy oraz szczypta ulubionych przypraw.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 190
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 422
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 455
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 190
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 422
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 455
Składniki
Papier ryżowy tniemy na mniejsze kawałki za pomocą nożyczek. Kawałki papieru ryżowego smażymy przez kilka sekund na rozgrzanym oleju. Usmażone prażynki odsączamy na papierowych ręcznikach. Posypujemy przyprawami i gotowe