Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta pięknie prezentująca się przekąska będzie hitem każdej imprezy. Kulki serowe z żurawiną i orzechami znikają z półmisków w mgnieniu oka, dlatego warto zawsze przygotować ich nieco więcej. Na pewno się nie zamrują.
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1225
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2913
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 78921
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 422
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1225
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2913
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 78921
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 422
Składniki
Orzechy upraż na suchej patelni. Posiekaj je dokładnie razem z posiekaną żurawiną i natką pietruszki. Wymieszaj razem.
Połącz ze sobą trzy rodzaje serów. Rozgnieć je do momentu uzyskania jednolitej masy. Możesz pomóc sobie blenderem lub malakserem.
Z masy serowej formuj kulki, które następnie obtoczysz w mieszance z orzechów, pietruszki i żurawiny.
Ułóż kulki serowe na dużej paterze i przed podaniem schładzaj około godziny. Aby gościom łatwiej było zjeść kulki serowe, możesz wbić w nie słone paluszki.