Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś nasze babcie robiły je bardzo często. Były proste a zarazem bardzo tanie w wykonaniu.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2534
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 232
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4350
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2534
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 232
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4350
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto na proziaki. Formować dłonią placuszki i upiec na rozgrzanej żeliwnej płycie. Kapustę poszatkować, ugotować z dodatkiem soli i kminku. Następnie odcisnąć i wymieszać z zrumienioną cebulką na maśle z dodatkiem pieprzu ziołowego. Proziaki pokroić w kostkę, wymieszać z kapustą, możemy okrasić usmażonym boczkiem lub polać stopionym masłem.