Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta przekąska jest dobra na wszystkie okazje. Ale moją intencją było przygotowanie przekąski do pracy. I ta właśnie jest ok, ponieważ można jeść ją i na gorąco podgrzewając w kuchni mikrofalowej lub na zimno.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1517
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 704
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1517
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 704
Składniki
Na początku kroimy szczypiorek na drobne kawałki, potem obieramy pieczarki i kroimy na plasterki. Przygotowujemy jajka na omlet
Na patelnie kładziemy kawałek masła i smażymy omlet z 3 jajek oraz dodajemy pokrojony szczypiorek. Po usmażeniu pozostawiamy omlet do wystygnięcia.
Na tej samej patelni podsmażamy pokrojone pieczarki na oliwie.
Na placek tortilli kładziemy usmażony omlet.
Na te dwie części kładziemy podsmażone pieczarki i powoli i delikatnie zawijamy.
I oto wynik naszego działania. Jeśli się podoba to proszę lajkujcie, komentujcie i polecajcie znajomym. Smacznego.