Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta przekąska jest dobra na wszystkie okazje. Ale moją intencją było przygotowanie przekąski do pracy. I ta właśnie jest ok, ponieważ można jeść ją i na gorąco podgrzewając w kuchni mikrofalowej lub na zimno.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8658
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4669
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 742
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8658
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4669
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 742
Składniki
Na początku kroimy szczypiorek na drobne kawałki, potem obieramy pieczarki i kroimy na plasterki. Przygotowujemy jajka na omlet
Na patelnie kładziemy kawałek masła i smażymy omlet z 3 jajek oraz dodajemy pokrojony szczypiorek. Po usmażeniu pozostawiamy omlet do wystygnięcia.
Na tej samej patelni podsmażamy pokrojone pieczarki na oliwie.
Na placek tortilli kładziemy usmażony omlet.
Na te dwie części kładziemy podsmażone pieczarki i powoli i delikatnie zawijamy.
I oto wynik naszego działania. Jeśli się podoba to proszę lajkujcie, komentujcie i polecajcie znajomym. Smacznego.