Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowna, smaczna, piękna przekąska na każdą okazję. Przynajmniej na nowy rok, przynajmniej na urodziny, zawsze będzie wyglądać jasno i pięknie na stole. A jak pyszne ...
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5410
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34512
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2154
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113822
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5410
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34512
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2154
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113822
Składniki
Jajka dobrze ubić szczyptą soli. Przy dużych prędkościach około pięciu minut. Wyłóż blachę do pieczenia papierem i posmaruj olejem. Rozgrzej piekarnik do 180 ° C i piecz przez 10 minut. Niech omlet ostygnie.
Pokrój warzywa i posiekaj czosnek, wymieszaj z majonezem. Pokrój paluszki krabowe i zetrzyj ser na grubej tarce. Schłodzić schłodzony omlet z majonezem z ziołami i czosnkiem. ułóż paluszki krabowe i ser na wierzchu. Obróć rolkę i odstaw trochę w lodówce. Następnie posiekaj. Smacznego.