Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini kanapeczki to świetna propozycja na imprezową przekąskę. Dzięki swojej prostej formie, można je z łatwością chwycić w dłonie i zjeść w powietrzu. Na imprezę ostatkową postanowiłam przygotować je ze śledzikiem, cebulką i ogórkiem konserwowym. Będą stanowiły doskonałą zakąskę do wysokoprocentowych trunków.
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 626
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 643
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 682
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 39
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 626
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 643
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 682
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 39
Składniki
Pieczywo pokrój w równą kostkę. Każdy kawałek chleba posmaruj masłem.
Cebulę pokrój w talarki. Koperek grubo posiekaj. Korniszony przekrój wzdłuż na pół.
Na pieczywo poukładaj po kawałku śledzia, cebulki, ogórka i koperku. Jeśli kanapeczki będą się słabo trzymały, w każdą z nich możesz wbić małą wykałaczkę.
Tak przygotowanie przekąski na ostatki przełóż na deskę lub duży, dekoracyjny talerz. Gotowe!