Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini kanapeczki to świetna propozycja na imprezową przekąskę. Dzięki swojej prostej formie, można je z łatwością chwycić w dłonie i zjeść w powietrzu. Na imprezę ostatkową postanowiłam przygotować je ze śledzikiem, cebulką i ogórkiem konserwowym. Będą stanowiły doskonałą zakąskę do wysokoprocentowych trunków.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1123
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 660
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 685
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1123
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 660
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 685
Składniki
Pieczywo pokrój w równą kostkę. Każdy kawałek chleba posmaruj masłem.
Cebulę pokrój w talarki. Koperek grubo posiekaj. Korniszony przekrój wzdłuż na pół.
Na pieczywo poukładaj po kawałku śledzia, cebulki, ogórka i koperku. Jeśli kanapeczki będą się słabo trzymały, w każdą z nich możesz wbić małą wykałaczkę.
Tak przygotowanie przekąski na ostatki przełóż na deskę lub duży, dekoracyjny talerz. Gotowe!