Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania tych przekąsek potrzebujemy kilku foremek w kształcie serca w różnych rozmiarach.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3806
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 242
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13362
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2649
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3806
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 242
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13362
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2649
Składniki
Ser camembert kroimy w trójkąty. Truskawki dzielimy na pół i małą foremką wykrawamy z nich serca, nabijamy na wykałaczki wraz z listkami natki pietruszki, wbijamy w trójkąty sera.
Z pieczywa za pomocą największej foremki wykrawamy serca, smarujemy niewielką ilością majonezu, za pomocą tej samej foremki wykrawamy serca z sera żółtego, a za pomocą mniejszych foremek wykrawamy serca z salami i wędliny. Układamy na pieczywie.