Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania tych przekąsek potrzebujemy kilku foremek w kształcie serca w różnych rozmiarach.
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54677
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2908
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 604
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 603
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54677
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2908
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 604
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 603
Składniki
Ser camembert kroimy w trójkąty. Truskawki dzielimy na pół i małą foremką wykrawamy z nich serca, nabijamy na wykałaczki wraz z listkami natki pietruszki, wbijamy w trójkąty sera.
Z pieczywa za pomocą największej foremki wykrawamy serca, smarujemy niewielką ilością majonezu, za pomocą tej samej foremki wykrawamy serca z sera żółtego, a za pomocą mniejszych foremek wykrawamy serca z salami i wędliny. Układamy na pieczywie.