Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W związku z nadchodzącymi Andrzejkami układam menu na prywatkowy wieczór. Na pewno ta właśnie przekąska znajdzie się na stole. Wyrazista w smaku i lekko pikantna. Przy tym lekkostrawna :)
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 64
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38617
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 137
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 868
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1024
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6071
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 64
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38617
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 137
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 868
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1024
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6071
Składniki
Szprotki odsączyć z oleju. Rozgnieść w misce widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę i sparzyć wrzątkiem na sitku. Odstawić do wystygnięcia. Papryki, korniszony i rzodkiewkę również pokroić w kostkę. Wymieszać wszystko z rybą i koperkiem. Skropić delikatnie octem lub sokiem z cytryny, dodać kilka kropel maggi, popieprzyć i ewentualnie posolić. Podawać z pieczywem posmarowanym masłem.