Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W związku z nadchodzącymi Andrzejkami układam menu na prywatkowy wieczór. Na pewno ta właśnie przekąska znajdzie się na stole. Wyrazista w smaku i lekko pikantna. Przy tym lekkostrawna :)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Składniki
Szprotki odsączyć z oleju. Rozgnieść w misce widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę i sparzyć wrzątkiem na sitku. Odstawić do wystygnięcia. Papryki, korniszony i rzodkiewkę również pokroić w kostkę. Wymieszać wszystko z rybą i koperkiem. Skropić delikatnie octem lub sokiem z cytryny, dodać kilka kropel maggi, popieprzyć i ewentualnie posolić. Podawać z pieczywem posmarowanym masłem.