Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W związku z nadchodzącymi Andrzejkami układam menu na prywatkowy wieczór. Na pewno ta właśnie przekąska znajdzie się na stole. Wyrazista w smaku i lekko pikantna. Przy tym lekkostrawna :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2657
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2928
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2657
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2928
Składniki
Szprotki odsączyć z oleju. Rozgnieść w misce widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę i sparzyć wrzątkiem na sitku. Odstawić do wystygnięcia. Papryki, korniszony i rzodkiewkę również pokroić w kostkę. Wymieszać wszystko z rybą i koperkiem. Skropić delikatnie octem lub sokiem z cytryny, dodać kilka kropel maggi, popieprzyć i ewentualnie posolić. Podawać z pieczywem posmarowanym masłem.