Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna ( opinia subiektywna ), szybka przekąska z bakłażana.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2340
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18102
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2064
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2340
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18102
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2064
Składniki
Bakłażany umyłem, odciąłem końcówki, pokroiłem w talarki, obtoczyłem w mące i usmażyłem na oliwie. Odsączałem na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu. Sos : posiekałem drobno koperek, natkę i czosnek. Wymieszałem z majonezem. Usmażone bakłażany posmarowałem sosem, na każdym talarku położyłem kawałki pokrojonego pomidora. Doprawiłem pieprzem i solą.