Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna ( opinia subiektywna ), szybka przekąska z bakłażana.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10478
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4448
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424080
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10478
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4448
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424080
Składniki
Bakłażany umyłem, odciąłem końcówki, pokroiłem w talarki, obtoczyłem w mące i usmażyłem na oliwie. Odsączałem na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu. Sos : posiekałem drobno koperek, natkę i czosnek. Wymieszałem z majonezem. Usmażone bakłażany posmarowałem sosem, na każdym talarku położyłem kawałki pokrojonego pomidora. Doprawiłem pieprzem i solą.