Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w wielkanocnej odsłonie
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 38
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 109
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 21
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 38
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 109
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 21
Składniki
Jaja ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek, poprzekrawaj na pół. Ułóż na półmisku żółtkiem do dołu. Śledzie poprzekrawaj na dwie części tak, żeby powstało 8 cienkich pasków. Owiń nimi jajka. Każde jajo posmaruj łyżką majonezu. Ogórki i cebulę posiekaj drobno. Warzywami posyp każde jajko. Schładzaj w lodówce.