Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w wielkanocnej odsłonie
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2442
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18175
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2442
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18175
Składniki
Jaja ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek, poprzekrawaj na pół. Ułóż na półmisku żółtkiem do dołu. Śledzie poprzekrawaj na dwie części tak, żeby powstało 8 cienkich pasków. Owiń nimi jajka. Każde jajo posmaruj łyżką majonezu. Ogórki i cebulę posiekaj drobno. Warzywami posyp każde jajko. Schładzaj w lodówce.