Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w wielkanocnej odsłonie
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 1577
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 3093
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 1577
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 3093
Składniki
Jaja ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek, poprzekrawaj na pół. Ułóż na półmisku żółtkiem do dołu. Śledzie poprzekrawaj na dwie części tak, żeby powstało 8 cienkich pasków. Owiń nimi jajka. Każde jajo posmaruj łyżką majonezu. Ogórki i cebulę posiekaj drobno. Warzywami posyp każde jajko. Schładzaj w lodówce.