Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny.
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 333
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 56
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 268
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 785
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 89
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 333
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 56
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 268
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 785
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 89
Składniki
Wykonanie: Pstrąga oczyścić z łusek, wypatroszyć i ułożyć na pergaminie posmarowanym masłem i posypać solą i pieprzem do smaku. Na wierzch ułożyć plastry pomidora, posiekany szczypiorek i posypać estragonem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec około 20 minut.