Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 98
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 190
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 379
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 98
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 190
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 379
Składniki
Wykonanie: Pstrąga oczyścić z łusek, wypatroszyć i ułożyć na pergaminie posmarowanym masłem i posypać solą i pieprzem do smaku. Na wierzch ułożyć plastry pomidora, posiekany szczypiorek i posypać estragonem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec około 20 minut.