Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1453
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1453
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Składniki
Groch zalać wrzątkiem i odstawić na min. 1 h. Gotować do miękkości w tej samej wodzie, lekko osolić. Ugotowany groch odcedzić z wody i zmiksować, schłodzić.
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Groch połączyć z czosnkiem, doprawić pieprzem.
Chleb stostować i pokroić na małe kromeczki. Puree nakładać na tościki, dekorować rozmarynem, podawać.