Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118439
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8523
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3141
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2293
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1612
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118439
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8523
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3141
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2293
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1612
Składniki
Groch zalać wrzątkiem i odstawić na min. 1 h. Gotować do miękkości w tej samej wodzie, lekko osolić. Ugotowany groch odcedzić z wody i zmiksować, schłodzić.
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Groch połączyć z czosnkiem, doprawić pieprzem.
Chleb stostować i pokroić na małe kromeczki. Puree nakładać na tościki, dekorować rozmarynem, podawać.