Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1666
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1666
Składniki
Groch zalać wrzątkiem i odstawić na min. 1 h. Gotować do miękkości w tej samej wodzie, lekko osolić. Ugotowany groch odcedzić z wody i zmiksować, schłodzić.
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Groch połączyć z czosnkiem, doprawić pieprzem.
Chleb stostować i pokroić na małe kromeczki. Puree nakładać na tościki, dekorować rozmarynem, podawać.