Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree, palce lizać.
Dynia jest bardzo uniwersalnym warzywem, które możemy wykorzystać do zup, far...
Odsłon: 17605
Propozycja na smaczne i delikatne puree z korzeni pietruszki, które może być...
Odsłon: 8563
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3711
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 204
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 202
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3711
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 204
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 202
Składniki
Groch zalać wrzątkiem i odstawić na min. 1 h. Gotować do miękkości w tej samej wodzie, lekko osolić. Ugotowany groch odcedzić z wody i zmiksować, schłodzić.
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Groch połączyć z czosnkiem, doprawić pieprzem.
Chleb stostować i pokroić na małe kromeczki. Puree nakładać na tościki, dekorować rozmarynem, podawać.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12588
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6176