Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na obiad z ziemniakami i sałatką lub kolację w zimne jesienne dni podane z pieczywem z pewnością poprawią samopoczucie ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8181
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4553
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 585
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8181
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4553
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 585
Składniki
Kiełbaski podsmażamy na patelni aż ładnie się zrumienią.
W obszernym rondlu podsmażamy na odrobinie oleju cebulę ( poszatkowaną w piórka lub kostkę) dodajemy rozgnieciony czosnek jeszcze chwilę smażymy. Dolewamy bulion dodajemy przyprawy całość doprowadzamy do wrzenia i gotujemy chwilę aż trochę buliony odparuje a cebula zmięknie.
Dodajemy wcześniej podsmażone kiełbaski i całość dusimy pod przykryciem ok 15 min ewentualnie podlewając odrobiną wody .
Kiełbaski wyciągamy zwiększamy gaz żeby mocno sos wrzał i lekko go redukujemy następnie zmniejszamy i dodajemy musztardę całość mieszamy, dodajemy znowu kiełbaski obtaczamy w sosie ... Gotowe Smacznego ;)