Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 49 Ocena: 773
Dodano: 23.09.2011
Odsłon: 8599
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kiełbaski podsmażamy na patelni aż ładnie się zrumienią.
W obszernym rondlu podsmażamy na odrobinie oleju cebulę ( poszatkowaną w piórka lub kostkę) dodajemy rozgnieciony czosnek jeszcze chwilę smażymy. Dolewamy bulion dodajemy przyprawy całość doprowadzamy do wrzenia i gotujemy chwilę aż trochę buliony odparuje a cebula zmięknie.
Dodajemy wcześniej podsmażone kiełbaski i całość dusimy pod przykryciem ok 15 min ewentualnie podlewając odrobiną wody .
Kiełbaski wyciągamy zwiększamy gaz żeby mocno sos wrzał i lekko go redukujemy następnie zmniejszamy i dodajemy musztardę całość mieszamy, dodajemy znowu kiełbaski obtaczamy w sosie ... Gotowe Smacznego ;)
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)