Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, pyszne i szybkie w przygotowaniu.Idealne dla maluchow i jako cieple przekaski na impreze.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 488
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 250
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4466
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 488
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 250
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4466
Składniki
Piers z indyka dzielimy na male kawalki. Lekko rozbijamy. Jajko roztrzepujemy z mlekiem i doprawiamy sola. Bulke, make i przyprawe do kurczaka mieszamy razem w miseczce. Na patelni rozgrzewamy olej do smazenia.
Mieso optaczamy najpierw w jajku pozniej w mieszance z suchych skladnikow.Smazymy Na zloto Na wolnym ogniu. Wykladamy na recznik papierowy ktory wchlonie nadmiar tluszczu. Zycze smacznego :)