Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ręce, a właściwie do lodówki trafiła do mnie większa ilość ormiańskich chlebków lawasz. Zajadaliśmy więc je z guacamole i tapendą z czarnych oliwek, ale z części z nich przygotowałem wrapy. Oto przepis.
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5677
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7019
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4576
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5677
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7019
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4576
Składniki
Chlebki podgrzać na patelni lub w mikrofali. Następnie rozsmarować dip na chlebkach.
Farsz, czyli pozostałe składniki, ułożyć na chlebkach, zawinąć i pokroić.