Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik, którym zajada się cała moja rodzinka i znajomi.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2638
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2638
Składniki
CIASTO wyrobić z podanych składników. 2/3 ciasta rozwałkować na formę, 1/3 ciasta wkładamy do zamrażalki.
MASA SEROWA: Wyrobić z podanych składników. Masę tę wylewamy na ciasto. Na ser wykładamy brzoskwinie ( podzielone na 8 części). Na to wyłożyć pianę z białek ( Białka, które nie zostały zużyte plus 3/4 szklanki cukru ). Na pianę utrzeć na tarce ciasto z zamrażalki. Piec 1 godzinę w temp 180-200 stopni.