Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik, którym zajada się cała moja rodzinka i znajomi.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1561
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 682
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 271
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1561
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 682
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 271
Składniki
CIASTO wyrobić z podanych składników. 2/3 ciasta rozwałkować na formę, 1/3 ciasta wkładamy do zamrażalki.
MASA SEROWA: Wyrobić z podanych składników. Masę tę wylewamy na ciasto. Na ser wykładamy brzoskwinie ( podzielone na 8 części). Na to wyłożyć pianę z białek ( Białka, które nie zostały zużyte plus 3/4 szklanki cukru ). Na pianę utrzeć na tarce ciasto z zamrażalki. Piec 1 godzinę w temp 180-200 stopni.