Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre danie na kolacje, ciężko jest podać dokładnie składniki, bo to zależy ile placków chcemy zrobić, więc podam na jeden placek.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1218
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1218
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Nagrzać grilla elektrycznego ( jak ktoś nie ma może być patelnia, piekarnik lub grill ogrodowy )
4. Rozkładamy placek tortilli.
5. Układamy żółty ser.
6. Na połowę placka tak żeby złożyć na połowę, na ser rozkładamy mięso.
7. Na mięso po kolei warzywa.
8. Składamy na połowę, zamykamy grill i pieczemy 5 minut.
9. Wykładamy na talerz. 10. Polewamy sosem w środku i na wierzchu. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego.