Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna tarta z mnostwem warzyw
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1746
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1746
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 200stC. Wszystkie warzywa procz cebulki, szpinaku i pomidorkow podsmazyc na oleju lub podpiec w piekarniku. Nastepnie wymieszac z serem feta, cebulka, szpinakiem i pomidorkami. Kruche ciasto wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i podpiec lekko w piekarniku. Po podpieczeniu nalozyc farsz i zalac mikstura z roztrzepanych jajek, smietanki i przypraw . Mozna na wierzch polozyc plasterki mozzarelli. Piec na zloty kolor.( okolo 25min) Po upieczeniu posypac swieza bazylia.