Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna tarta z mnostwem warzyw
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8613
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8613
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 200stC. Wszystkie warzywa procz cebulki, szpinaku i pomidorkow podsmazyc na oleju lub podpiec w piekarniku. Nastepnie wymieszac z serem feta, cebulka, szpinakiem i pomidorkami. Kruche ciasto wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i podpiec lekko w piekarniku. Po podpieczeniu nalozyc farsz i zalac mikstura z roztrzepanych jajek, smietanki i przypraw . Mozna na wierzch polozyc plasterki mozzarelli. Piec na zloty kolor.( okolo 25min) Po upieczeniu posypac swieza bazylia.