Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8271
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 451
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8271
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 451
Składniki
Banalne - wszystko wymieszać razem a właściwie porządnie wyrobić ciasto mięsne , doprawić. Mięsne porcje nałożyć na patyczki do szaszłyków. Piec na grillu z obu stron do zrumienienia. Spożywać z sosem jogurtowym np. czosnkowym i ulubioną sałatką.