Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na szybko z niczego, poprostu został mi ryż reszta składników zawsze w domu jest :) Przypomniał mi się smak z dzieciństwa :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 42
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31204
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 382
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1470
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 42
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31204
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 382
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1470
Składniki
Do garnuszka dać ugotowany ryż, starte jabłko na dużych oczkach, cukier, cynamon zamieszać podlać wodą, podgrzać na malutkim ogniu ok 5 minut. Smacznego!