Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające i syte danie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8357
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 485
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8357
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 485
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć na noc, następnie odcedzić. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na oleju razem z czosnkiem i mieloną papryką. Po czym wrzucić fasolę, kaszę, pokrojony boczek i zalać wodą (tyle wody aby przykryła potrawę) Gotować na wolnym ogniu przez pół godziny, przyprawić solą do smaku i podawać z pieczywem.