Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające i syte danie.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 35
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 117
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 259
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 35
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 117
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 259
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć na noc, następnie odcedzić. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na oleju razem z czosnkiem i mieloną papryką. Po czym wrzucić fasolę, kaszę, pokrojony boczek i zalać wodą (tyle wody aby przykryła potrawę) Gotować na wolnym ogniu przez pół godziny, przyprawić solą do smaku i podawać z pieczywem.