Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 158
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 113
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2642
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107491
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 158
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 113
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2642
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107491
Składniki
Grzyby namoczyć(ok. 2 godz) ,osączyć. Boczek natrzeć solą i wstawić do lodówki na godzinę. W tym czasie mięso zmielić razem z czosnkiem ,grzybami ,cebulą ,chlebem. Dodać jajko i dokładnie wyrobić masę. Doprawić solą ,pieprzem i lubczykiem. Tak przygotowany farsz nałożyć na płat boczku i zwinąć w roladę. Obwiązać sznurkiem ,posypać słodką papryką ,wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Piec 80 min.