Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada serowa jako element zimnej płyty jest świetną przekąską, ponadto może być również idealnym uzupełnieniem deski serów.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1318
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1318
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 964
Składniki
Pieczarki kroimy w kosteczkę i podsmażamy na maśle. Ugotowane na twardo jajka oraz szynkę również kroimy w kosteczkę. Przekładamy wszystko do misy, dodajemy serek topiony, natkę pietruszki i doprawiamy solą i pierzem. Odstawiamy. Ser żółty wkładamy do woreczka i zawiązujemy, wkładamy do wrzątku ( możemy na małym ogniu utrzymywać temperaturę wrzątku). Miękki ser wykładamy na stolnicę i rozwałkujemy na ok 4mm grubości i kształt prostokąta. Nakładamy farsz i zawijamy całość w roladę. Przechowujemy w lodówce. Wszystkie czynności widać dokładnie na filmie poniżej.