Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszła pyszna,bardzo polecam:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 836
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 836
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Szpinak rozmrozić,udusić z dodatkiem czosnku przeciśniętego przez praskę.Osobno zrobić zasmażkę i dodać do szpinaku,posolić do smaku. Ciasto francuskie rozwinąć ,posmarować koncentratem,na wierzch położyć plasterki sera żółtego i wystudzony szpinak. Zwinąć w roladę zakładając końce do środka. Dać do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200st.do zrumienienia ciasta. Smacznego życzę!