Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszła pyszna,bardzo polecam:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17743
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15511
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6784
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17743
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15511
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6784
Składniki
Szpinak rozmrozić,udusić z dodatkiem czosnku przeciśniętego przez praskę.Osobno zrobić zasmażkę i dodać do szpinaku,posolić do smaku. Ciasto francuskie rozwinąć ,posmarować koncentratem,na wierzch położyć plasterki sera żółtego i wystudzony szpinak. Zwinąć w roladę zakładając końce do środka. Dać do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200st.do zrumienienia ciasta. Smacznego życzę!