Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszła pyszna,bardzo polecam:)
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8568
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 912
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 118
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8568
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 912
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 118
Składniki
Szpinak rozmrozić,udusić z dodatkiem czosnku przeciśniętego przez praskę.Osobno zrobić zasmażkę i dodać do szpinaku,posolić do smaku. Ciasto francuskie rozwinąć ,posmarować koncentratem,na wierzch położyć plasterki sera żółtego i wystudzony szpinak. Zwinąć w roladę zakładając końce do środka. Dać do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200st.do zrumienienia ciasta. Smacznego życzę!