Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszła pyszna,bardzo polecam:)
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1904
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 41
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 790
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 239
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1904
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 41
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 790
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 239
Składniki
Szpinak rozmrozić,udusić z dodatkiem czosnku przeciśniętego przez praskę.Osobno zrobić zasmażkę i dodać do szpinaku,posolić do smaku. Ciasto francuskie rozwinąć ,posmarować koncentratem,na wierzch położyć plasterki sera żółtego i wystudzony szpinak. Zwinąć w roladę zakładając końce do środka. Dać do blaszki keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200st.do zrumienienia ciasta. Smacznego życzę!