Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można podawać ciepłą jako danie główne, ale także zimną do pieczywa.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13482
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13482
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Filety rozbić na grubość ok. 5mm. Ułożyć na foli aluminiowej w formie prostokata, tak aby nachodziły na siebie. Lekko skropić sokiem z cytryny, posolić i doprawić pieprzem.
Szpinak ugotować. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Zagęścić roztrzepanym jajkiem. Ułożyć na filetach.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Rozłożyć na szpinaku.
Zwinąć filety w formie rolady. Owinąć w folię i wstawić do nagrzanego piekarnika 180st. Po 15 min lekko odwinąć folię, polać olejem i dalej piec ok.15-20min.