Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można podawać ciepłą jako danie główne, ale także zimną do pieczywa.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 312
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14724
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1731
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17010
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 312
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14724
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1731
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17010
Składniki
Filety rozbić na grubość ok. 5mm. Ułożyć na foli aluminiowej w formie prostokata, tak aby nachodziły na siebie. Lekko skropić sokiem z cytryny, posolić i doprawić pieprzem.
Szpinak ugotować. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Zagęścić roztrzepanym jajkiem. Ułożyć na filetach.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Rozłożyć na szpinaku.
Zwinąć filety w formie rolady. Owinąć w folię i wstawić do nagrzanego piekarnika 180st. Po 15 min lekko odwinąć folię, polać olejem i dalej piec ok.15-20min.